Jeugdriagg - E-mail consult

Contact met een professional per e-mail

Stel je vraag per e-mail: consult@jeugdriagg.nl

 

Jezelf of je kind aanmelden bij de Jeugdriagg is vaak een hele stap. Dat kan zijn omdat je twijfelt of de Jeugdriagg wel de beste plek is om hulp te vragen. Het kan ook zijn dat je liever geen gesprekken hebt met een hulpverlener, maar wel een kort advies wilt waar je dan zelf mee verder kan. Of je hebt misschien niet eens een probleem maar alleen een vraag om informatie.


In al deze gevallen is een e-mail consult misschien iets voor jou. Je legt je probleem voor of stelt je vraag per e-mail en je krijgt binnen drie werkdagen antwoord van een therapeut. Als het antwoord nog niet helpend genoeg is kun je nog een keer mailen, je krijgt dan een reactie van dezelfde therapeut.

Als dat nog steeds niet voldoende helpt, kun je overwegen of je je wilt aanmelden bij de Jeugdriagg voor een intakegesprek. Wil je dat niet maar voel je je toch behoorlijk down of angstig dan is anoniem chatten bij PratenOnline misschien iets voor jou.

 

Als je een vraag om informatie of advies via de e-mail stelt, worden je gegevens alleen gebruikt om je vraag te beantwoorden en daarna vernietigd. Kijk voor meer informatie bij privacy en disclaimer.

Internet hulpverleningStuur door naar vriend

Enveloppe