Calamiteit

Schokkende gebeurtenissen - Hulp bij verwerking

Soms krijgen jongeren te maken met een schokkende gebeurtenis. Denk aan de dood van een familielid, een inbraak of geweld. Deze ervaringen maken vaak een overweldigende indruk op jongeren. De Jeugdriagg helpt hen om ingrijpende voorvallen te verwerken. Dat doen we samen met artsen, docenten en ouders.

Professionele ondersteuning voor jongeren
Heb je iets schokkends meegemaakt en lukt je niet om dit zelf te verwerken? De Jeugdriagg helpt je graag met tips en professionele ondersteuning.

>> Lees meer over onze ondersteuning voor jongeren

Steun aan ouders
Heeft uw kind het moeilijk na een schokkende gebeurtenis? Dan wilt u er alles aan doen om dit te helpen verwerken. De Jeugdriagg legt u graag uit hoe u merkt dat uw kind iets markeert en welke steun het beste werkt.

>> Lees meer over onze begeleiding voor ouders

Steun aan docenten
Heeft een jongere iets schokkends meegemaakt? Dan is alle steun welkom. Ook op school. De Jeugdriagg legt u graag uit hoe u merkt dat een leerling ergens mee zit en wat u kun doen om te helpen.

>> Lees meer over onze begeleiding voor docenten

Consultatie voor verwijzers
Heeft u een jeugdige cliënt  met psychische problemen door een schokkende gebeurtenis? Dan kunt u doorverwijzen naar de Jeugdriagg. Uiteraard kunt u ook bij ons terecht voor telefonisch overleg of consultatie.

>> Lees meer over onze consultatie voor verwijzers

VerwijzersStuur door naar vriend

Enveloppe